EO en NMO maken verkiezingsuitzending Israël

De Evangelische Omroep gaat samen met de Nederlandse Moslim Omroep (NMO) en de Joodse omroep (JO) een speciale uitzending maken over de verkiezingen in Israël. Nederland
De Evangelische Omroep gaat samen met de Nederlandse Moslim Omroep (NMO) en de Joodse omroep (JO) een speciale uitzending maken over de verkiezingen in Israël.

HILVERSUM - De Evangelische Omroep, de Nederlandse Moslim Omroep (NMO) en de Joodse omroep (JO) gaan een speciale uitzending maken over de verkiezingen in Israël.

In het programma Live uit Jeruzalem praten Andries Knevel (E0), Hadassah de Boer (JO) en Abdellah Dami (NMO) in Jeruzalem met Joden, Christenen en Moslims over de verkiezingsuitslag in Israël.

,,Deze gesprekken zullen vooral worden gevoerd met mensen die direct te maken hebben met deze verkiezingsuitslag, aldus directeur Alfred Edelstein van de Joodse Omroep.

Het programma, dat anderhalf uur duurt, wordt op 10 februari in twee delen uitgezonden. Live in Jeruzalem wordt onderbroken door een uitzending van NOVA.

PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?