Bah, wat vies! - Stuur uw fotos

U kunt uw foto's van vieze plekken sturen naar binnenland@nd.nl of uploaden via www.nd.nl/contact. De beste inzendingen krijgen een plaatsje op www.nd.nl/nlschoon. |foto ANP Nederland
U kunt uw foto's van vieze plekken sturen naar binnenland@nd.nl of uploaden via www.nd.nl/contact. De beste inzendingen krijgen een plaatsje op www.nd.nl/nlschoon. |foto ANP

BARNEVELD - Van maandag 15 maart t/m zaterdag 20 maart is het de Week van Nederland Schoon. Heel Nederland staat een week lang in het teken van zwerfafval.

Op ludieke wijze wordt getoond hoe het probleem van zwerfafval lokaal kan worden aangepakt. Op zaterdag wordt de week afgesloten met de Landelijke Opschoondag. Ergert u zich ook wel eens aan zwerfafval?

Vieste plek

Het Nederlands Dagblad is in het kader van de Week van Nederland Schoon op zoek naar de vieste plek van Nederland. We zijn benieuwd naar uw beelden van troep op straat en in de natuur.

Foto's sturen

U kunt uw foto's sturen naar binnenland@nd.nl of uploaden via www.nd.nl/contact. De beste inzendingen krijgen een plaatsje op www.nd.nl/nlschoon.

PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?