Luister naar

Arjan Lock: Gordon zal zorgvuldig zijn

Nieuws
HILVERSUM - Presentator en zanger Gordon heeft Arjan Lock, directeur van de Evangelische Omroep, beloofd dat hij zich zorgvuldiger zal uitlaten.
van onze redactie media
zaterdag 20 maart 2010 om 19:34
Arjan Lock: Gordon zal zorgvuldig zijn
Arjan Lock: Gordon zal zorgvuldig zijn

Gordon, die later dit jaar te gast is in het EO-programma Op zoek naar God , kreeg vorige week bezoek van Lock, nadat hij maandag in het Veronica-programma CQC christenen en hun geloof in de hemel belachelijk had gemaakt.

In een radiocolumn in het programma EO.nl vertelde de EO-directeur zaterdag hoe hij ,,met een kop thee aan de keukentafel'' in de villa van de presentator met hem het gesprek is aangegaan over diens drijfveren om aan het programma mee te werken en over de ,,kritiek, en ook terechte vragen'' die opkwamen nadat bekend werd dat de EO met Gordon in zee ging.

Openheid

Volgens Lock ontspon zich ,,een serieus gesprek''. Hij noemde het 'dapper' van Gordon dat hij het gesprek met hem aanging en toonde zich 'blij verrast' met Gordon's openheid over zichzelf.

Lock meldt dat Gordon hem beloofd heeft vanaf nu ,,zorgvuldiger te zijn in zijn uitlatingen''. Tegelijk beseft de EO-directeur dat Gordon door het gesprek ,,nog niet meteen veranderd is''.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Juist grootgebruikers profiteren het meest. Vier vragen over de royalere regeling

Het kabinet kwam dinsdag met een royalere regeling om Nederlanders te compenseren voor de torenhoge energieprijzen. Wie moet de regeling uitvoeren en wie profiteert het meest? Vier vragen.

Afbeelding

Najaarsgolf corona ‘is in lijn der verwachting’

Minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers is vooralsnog niet bezorgd over de oplopende coronacijfers. ‘Dit is in de lijn van de verwachting. We hebben steeds gezegd: hou er rekening mee dat het in het najaar weer omhooggaat’, aldus de minister.

Afbeelding

Aanvoer bij voedselbank blijft zorgpunt terwijl aantal klanten blijft groeien

De bevoorrading van voedselbanken op korte en lange termijn blijft zorgelijk. Een plan om in de komende jaren een nieuwe stroom voedingsmiddelen aan te boren blijkt niet haalbaar.

Afbeelding

D66: minister Adema moet steun manifest tegen transwet intrekken

D66-Tweede Kamerlid Lisa van Ginneken vindt dat de nieuwe minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit zijn steun voor een manifest tegen de nieuwe transgenderwet die het kabinet heeft ingediend, moet intrekken.

Afbeelding

Noodopvang asielzoekers op terrein van Walibi

In Dronten worden de komende maanden duizend tot 1500 vluchtelingen opgevangen. Walibi Holland stelt het evenemententerrein aan de Spijkweg daarvoor beschikbaar, laat de gemeente weten.

Afbeelding

Tachtig procent ongedocumenteerden lijdt aan psychische problemen en krijgt te weinig hulp

Het overgrote deel van de ongedocumenteerden heeft te kampen met ernstige psychische klachten. Bij acht van de tien ongedocumenteerden is er sprake van een psychische stoornis, zoals depressie of een angststoornis.