Zoekactie naar vermiste schaatser gestaakt

Nieuws
RIJPTSJERK - De zoekactie naar een vermiste schaatser in de omgeving van de Friese Ryptsjerksterpolder woensdag heeft niets opgeleverd. Dinsdagavond werd er al tevergeefs gezocht naar de 58-jarige man uit Woerden, ook met behulp van een traumahelikopter.
anp
woensdag 31 december 2008 om 20:39

De inzet van de helikopter was woensdag niet mogelijk wegens de dichte mist, aldus de politie. De Woerdenaar kwam niet thuis na een dagje schaatsen op de Ryptsjerksterpolder. Na verwoede pogingen van familie om de man te bereiken, sloegen zij alarm.

De hele woensdagmiddag hebben reddingswerkers met hulp van de mobiele eenheid gezocht. Ook deelde de politie flyers uit aan schaatsers in het gebied met het signalement van de vermiste man.

De Ryptsjerksterpolder is een uitgestrekt gebied van meerdere weilanden dat grenst aan de elfstedenroute. Hervatting van de zoektocht is afhankelijk van betere weersomstandigheden.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.