Luister naar

Ophef in de regio: Man breekt kunstgebit in twee stukken

Nieuws
Harm Bosma
donderdag 31 december 2015 om 03:00
De politie is ter plaatse bij een vrouw uit Rotterdam. Zij werd vastgebonden door vier overvallers.
De politie is ter plaatse bij een vrouw uit Rotterdam. Zij werd vastgebonden door vier overvallers. MediaTV

restanten hennepkwekerij gevonden in Hengelo

Bijna vanzelfsprekend (helaas) is er deze dagen veel vuurwerkophef. Zo ook in Hengelo, meldt RTV Oost. Bij een inval in een woning in de Overijsselse gemeente is afgelopen week namelijk 125 kilo aan vuurwerk gevonden. Als klap op de vuurpijl werden er ook nog restanten van een hennepkwekerij gevonden. Al het vuurwerk is in beslag genomen en de verdachte is aanhouden. Het onderzoek loopt nog.

man breekt kunstgebit in twee stukken.

Een 51-jarige man uit Oostburg is afgelopen week aangehouden omdat hij iemand zou hebben mishandeld. De man zag een groep jagers lopen op een land in de buurt en daar was hij niet blij mee. Een 72-jarige Belg moest de onvrede van de man uit Oostburg bekopen met een klap op zijn mond. De Belg had niet alleen een bloedlip, maar ook zijn kunstgebit brak in twee stukken. De Oostburger mag zijn daden binnenkort verantwoorden voor de rechter, aldus BN De Stem.

overvallers binden vrouw uit Rotterdam vast

Vier overvallers hebben maandagavond in Rotterdam een vrouw vastgebonden in haar huis, dat meldt RTV Rijnmond. De overvallers belden aan bij de vrouw en toen zij opendeed stormden ze naar binnen. Ze bonden gelijk de vrouw vast. De vier inbrekers zijn maar kort binnen geweest. Het is niet duidelijk of ze daadwerkelijk iets hebben meegenomen. Het lukte de vrouw om haar buurvrouw te waarschuwen, die haar uiteindelijk redde. De overvallers zijn nog voortvluchtig.

hondenpoep op deur

RTV Drenthe meldt dat een huis in Emmen tijdens de kerstdagen is besmeurd met hondenpoep. Het nieuws kwam naar buiten door een Facebook-bericht van de politie. Volgens de politie zouden de voordeur en de ramen van het huis besmeurd zijn met hondenpoep. Het zou niet de eerste keer zijn dat deze woning het doelwit is. ‘Eerder heeft er ook een voorval plaatsgevonden waarbij de auto en de woning zijn bekogeld met modder’, aldus de politie Emmen.

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Corona heeft situatie arbeidsmigranten amper verbeterd. 'We moeten een fundamenteel ander gesprek voeren'

De coronacrisis maakte de kwetsbare positie van arbeidsmigranten in cruciale sectoren pijnlijk zichtbaar. Toch heeft dit amper geleid tot verbetering van hun leef-, werk- en woonomstandigheden in Nederland.

Afbeelding

Belangenorganisaties boeren zetten kabinet onder druk en willen concessies in stikstofbeleid

De verkiezingsoverwinning van BBB zet de onderhandelingen over het Landbouwakkoord op scherp. De boerenbelangenorganisaties voelen zich erdoor gesterkt en eisen concessies van het kabinet. Agractie wil die nog deze week.

Afbeelding

Op dit nieuwe platform vinden vluchtelingen gratis spullen. 'Vaak vluchten ze maar met één tasje'

Een kinderstoel, fietszitje of een bak met houten speelblokken: sinds dinsdag kan iedereen op het nieuwe platform Goods for Refugees gratis spullen aanbieden aan vluchtelingen in Nederland.

Afbeelding

Afbeelding

Kinderen en jongeren bellen sinds corona meer met Kindertelefoon. En vaker met emotionele problemen

Het aantal kinderen en jongeren dat de Kindertelefoon belt met emotionele problemen, neemt toe. De hulplijn voerde het afgelopen jaar ruim 40 procent meer gesprekken over dit thema dan vóór de coronacrisis.

Afbeelding

Basisschoolkinderen leren deze week hoe een clitoris werkt. 'Sommige ouders vinden het te expliciet'

Duizenden kinderen op basisscholen krijgen deze week les over seksualiteit en relaties. 'Het is goed dat kinderen leren dat de clitoris een lichaamsdeel is, net als een arm en een been.'