De harde stem van Ongehoord Nederland: ‘Wij zijn misschien wel de meest tolerante omroep die er bestaat’

Achtergrond
In het voormalig kantoor van de TROS-directie aan de Lage Naarderweg in Hilversum, zetelt nu Arnold Karskens: voorzitter van de nieuwe omroep Ongehoord Nederland (ON).
Jort van Slooten
donderdag 6 januari 2022 om 18:26 aangepast 10:00
Arnold Karskens op campagne
Arnold Karskens op campagne beeld Arnold Karskens

Hilversum

Aan de muur hangen ingelijste foto’s van Karskens omringd door Zwarte Pieten uit Het Zwarte Pietenjournaal: de tegenreactie van ON op de roetveegpieten in Het Sinterklaasjournaal van de NTR. Ze worden vergezeld door afbeeldingen van coronademonstraties waar Karskens regelmatig verslag van doet. Een prominente plek is weggelegd voor de foto waarin de straal uit een waterkanon het hoofd van een demonstrant raakt.

Ongehoord Nederland wist meer dan vijftigduizend leden aan zich te binden en verwierf voor vijf jaar de status van aspirant-omroep. Karskens, die zelf als oorlogsjournalist bekendheid verwierf, is kritisch op de media en geeft daarom naar eigen zeggen ‘nauwelijks interviews’.

Arnold Karskens is de voorzitter van omroep Ongehoo..

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.