Etappe 10 - Dankzij ‘een wandelende Google Maps’ van Zaandam naar Nijkerk

Reportage
Journalisten van het Nederlands Dagblad fietsen deze zomer in estafette door Nederland en doen verslag van hun belevenissen. In de tiende etappe fietst Marja Westerman.
Marja Westerman
vrijdag 23 juli 2021 om 21:13
Aan de Ketting - Marja Westerman
Aan de Ketting - Marja Westerman beeld ND

Op de fiets was daar opeens weer diezelfde heerlijke spanning die ik herken van de eerste dag van de Vierdaagse van Nijmegen. Die ging dit jaar helaas voor de tweede keer op rij niet door. Maar wat een kans wordt mij geboden: meedoen met Aan de Ketting! 

Dankzij de goede aanwijzingen van Jaap-Harm de Jong was de fiets makkelijk te vinden op het station van Zaandam. Toen ik zag waar hij ongeveer ging eindigen, heb ik met behulp van de knooppuntenroute van de ANWB mijn richting en route bepaald. Het mooie van deze planner is dat je op wegen en fietspaden komt waar je met de ‘gewone’ richtingaanwijzers niet langs komt.


Drinkplaats - beeld nd

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Etappe 20 - Stap uit je bubbel en ervaar de schoonheid van het verschil

Verslaggevers van het Nederlands Dagblad fietsen deze zomer in estafette door Nederland en doen verslag van hun belevenissen. In de 20e en laatste etappe fietst Annegina Randewijk.

Afbeelding

Etappe 19 - Investeren in grond voor biodiversiteit

Verslaggevers van het Nederlands Dagblad fietsen deze zomer in estafette door Nederland en doen verslag van hun belevenissen. In de 19e etappe fietst Sjirk Kuijper.

Afbeelding

Etappe 18 - Hoe erg is het afvalprobleem op het strand van Scheveningen?

Verslaggevers van het Nederlands Dagblad fietsen deze zomer in estafette door Nederland en doen verslag van hun belevenissen. In de 18e etappe fietst Alexander Dommerholt.

Afbeelding

Etappe 17 - Maanden in de Turkse gevangenis, maar nu is hij vrachtwagenchauffeur

Verslaggevers van het Nederlands Dagblad fietsen deze zomer in estafette door Nederland en doen verslag van hun belevenissen. In de 17e etappe fietst Remco van Mulligen met zijn zoon Daan.

Afbeelding

Etappe 16 - De vraag tussen Breda en Gorinchem: wat zien we graag verdwijnen?

Verslaggevers van het Nederlands Dagblad fietsen deze zomer in estafette door Nederland en doen verslag van hun belevenissen. In de 16e etappe fietst Margot Berends.

Afbeelding

Etappe 15 - Laura wil consumenten in aanraking brengen met het boerenleven

Verslaggevers van het Nederlands Dagblad fietsen deze zomer in estafette door Nederland en doen verslag van hun belevenissen. In de 15e etappe fietst Jort van Slooten.