npo 2 ▶ kro-ncrv, 20.25-21.10 uur  Chez Benali Marokko heeft een eeuwenlange traditie van het maken van eigen brood. Dat is ook niet verwonderlijk, want het land heeft een ideaal klimaat voor het telen van tarwe en gerst. In de Romeinse tijd werd Ma

Media
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

npo 2 ▶ kro-ncrv, 20.25-21.10 uur  Chez Benali

Marokko heeft een eeuwenlange traditie van het maken van eigen brood. Dat is ook niet verwonderlijk, want het land heeft een ideaal klimaat voor het telen van tarwe en gerst. In de Romeinse tijd werd Marokko ook wel ‘de graanschuur van Rome’ genoemd. Tot op de dag van vandaag maken veel Marokkanen hun eigen brood. Abdelkader Benali reist onder andere naar het best bewaarde geheim van Marokko; Ait Bouguemes, de gelukkige vallei.

Dit is 96% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief