NOS Journaal en Nieuwsuur krijgen nieuw gezamenlijk decor

Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Hilversum

Dit najaar krijgt het NOS Journaal een nieuw decor. Het gaat ook gebruikt worden door Nieuwsuur. Dat zegt hoofdredacteur van het NOS Journaal Marcel Gelauff in de Volkskrant. De bestaande techniek in de studio is volgens hem aan vervanging toe. ‘We hadden behoefte aan een visuele verfrissing’, zegt Gelauff. ‘Nu hebben Nieuwsuur en het Journaal elk een eigen decor, als taartpunten op een draaischijf. Vanaf dit najaar gaan we dus een decor delen, we praten nog over de exacte invulling ervan.’ Het is de eerste verandering sinds in mei 2012 werd besloten om alle decors en de leaders van …
Dit is 73% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief