Werken met Kerst: de souschef

Leven
beeld Jacqueline Imminkhuizen
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
werken met Kerst

Remko de Wijs (35), souschef bij restaurant De Brugwachter in Apeldoorn

‘Dit jaar werk ik eerste en tweede kerstdag. Dat vind ik prima. Je weet dat dat erbij hoort als je de keus maakt om in een restaurant te gaan werken. Als souschef ben je vervangend chef en ik vind dat je dan ook een bepaalde verantwoordelijkheid hebt. Ik ben single en heb geen gezin waarmee ik rekening hoef te houden. Ik kan me voorstellen dat als je een vrouw en kinderen thuis hebt zitten, het wellicht een ander verhaal is.

Allebei de kerstdagen serveren wij in ons restaurant een heerlijk diner van vijf gangen. Ook i …
Dit is 24% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief