Redacteur in de keuken:

|beeld Nederlands Dagblad Leven
|beeld Nederlands Dagblad

Koken is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Maar hoe brengen redacteuren van het Nederlands Dagblad het er vanaf in de keuken? In deze rubriek proberen zij een nieuw recept uit. Of het lekker is? Dat bepalen de mee-eters.

Wie staat er vandaag in de keuken?Linda Stelma, redacteur binnenland Wat heb je gemaakt?Ik wilde het graag eens serieus aanpakken en een complete Italiaanse maaltijd bereiden. Het voorafje was minestrone met pesto, het hoofdgerecht aardappelpizza met als bijgerecht komkommer met olijven. Voor het toetje koos ik apfelstrudel, of op zijn Italiaans: strudel di mele. Wie heb je uitgenodigd om mee te eten?Mijn ouders Wiebe en Dicky de Haan en mijn jongste twee broers Luuk en Ruben. Hoe verliep het kookproces?Aangezien ik van tevoren al had ingeschat dat het koken wel eens veel tijd zou …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?