Redacteur in de keuken: zalmtaartje en kerrierijst met makreel

|beeld Nederlands Dagblad Leven
|beeld Nederlands Dagblad

Koken is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Om inspiratie op te doen verschijnen er steeds weer nieuwe kookboeken. Redacteuren van het Nederlands Dagblad gaan aan de slag en kiezen een gerecht uit een nieuw kookboek en schrijven over hun kookervaring.

Wie staat er vandaag in de keuken?Piet H. de Jong, politiek redacteur, op het ND-kantoor in de Tweede Kamer in Den Haag, wonende te Delft. Welk boek heb je gekozen?Vis op zijn best van de firma John West. Het bevat veertig recepten onder het motto: 'gezond, lekker en makkelijk'. Thuis eten Tjakelien en ik met grote regelmaat vis, vandaar dat ik juist dit kookboekje meenam om wat lekkers te maken. Het kookboekje, 36 pagina's, is via de website van John West, gratis te bestellen. Wat heb je gemaakt?Twee dingen, om met wijlen PvdA-leider Joop den Uyl te spreken. Een zalmtaartje als voor …
Dit is 9% van het artikel.

Wil je verder lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?