Redacteur in de keuken: tikka-masalakip

Koken is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Om inspiratie op te doen verschijnen er steeds weer nieuwe kookboeken. Redacteuren van het Nederlands Dagblad gaan aan de slag in de keuken. Ze kiezen een gerecht uit een nieuw kookboek en schrijven over hun kookervaring.

Wie staat er vandaag in de keuken?Dat zijn Peter Sneep en Petra Noordhuis, de enige redacteuren van het Nederlands Dagblad die de keuken delen. Welk boek hebben jullie gekozen?Wereldgerechten, 101 gouden recepten. De recepten in het boek nemen volgens de inleiding 'de eenvoudige, authentieke smaken en de bereidingswijzen van het land als uitgangspunt, zonder dat je de hele dag bezig bent met boodschappen doen of uren in de keuken staat'. Wat hebben jullie gemaakt?We zitten vlak voor een vakantie naar Engeland, waar wij altijd graag in een van de vele Indiase restaurants eten. Daarom …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?