Redacteur in de keuken: rundvleescasserole

Leven

Koken is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Maar hoe brengen redacteuren van het Nederlands Dagblad het er vanaf in de keuken? In deze rubriek proberen zij een nieuw recept uit. Of het lekker is? Dat bepalen de mee-eters.

Wie staat er vandaag in de keuken?Linda Stelma, redacteur binnenland. Wat heb je gemaakt?Een stoofpotje uit het kookboekje Stampen Stoven Sudderen. Om precies te zijn: Rundvleescasserole met pruimen. Ik wil al heel lang eens een stoofpotje uitproberen en dit lijkt me een goede gelegenheid. Wat ik spannend vind aan dit recept, zijn de gewelde gedroogde pruimen die je moet toevoegen. Is dat wel lekker? Wie heb je uitgenodigd om mee te eten?Nico Havinga, een vriend van ons uit de kerkelijke gemeente waar we bij horen. Hoe verliep het kookproces?Een ding was me van tevoren al duidelij …
Dit is 12% van het artikel.

Wil je verder lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?