Redacteur in de keuken: ricotta-kwarktaart

Leven

Koken is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Maar hoe brengen redacteuren van het Nederlands Dagblad het er vanaf in de keuken? In deze rubriek proberen zij een nieuw recept uit. Of het lekker is? Dat bepalen de mee-eters.

Wie staat er vandaag in de keuken?Annemarie Eversdijk, bijlagenredacteur Wat heb je gemaakt? Ricotta-kwarktaart. Het recept komt uit het boek Mijn keukengeheimen, geschreven door Skye Gyngell. Zij is van Australische afkomst en werkt als kok in een Londens restaurant. Een mooi, dik kookboek met sfeervolle foto's en originele recepten voor allerlei gelegenheden. Van ontbijt tot thee-uurtje en van zondagslunch tot een eenvoudige doordeweekse maaltijd. Wie heb je uitgenodigd om mee te eten?Mijn schoonouders, Rien en Aly Eversdijk. Hoe verliep het kookproces?Een taart waar je geen bak …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?