Redacteur in de keuken: pastaschelpen met doperwten

beeld Nederlands Dagblad Leven
beeld Nederlands Dagblad

Koken is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Maar hoe brengen redacteuren van het Nederlands Dagblad het er vanaf in de keuken? In deze rubriek proberen zij een nieuw recept uit. Of het lekker is? Dat bepalen de mee-eters.

Wie staat er vandaag in de keuken?Binnenlandredacteur Aaldert van Soest. Wat heb je gemaakt?Kleine pastaschelpen met doperwten, ham en eieren. Het gerecht komt uit een kookboek van Gino d'Acampo met gezonde gerechten volgens zijn 'Italiaanse dieet'. Diëtiste Juliette Kellow analyseerde alle gerechten van D'Acampo en heeft er een schema bij samengesteld waarbij je gewicht verliest. Met de Italiaanse manier van eten kun je volgens haar afvallen zonder dat je alles hoeft op te geven wat je lekker vindt. Voor degenen die maling hebben aan een dieet, het boek bevat ook een 'zondig hoofdstuk' …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?