Redacteur in de keuken: pasta met worst, champignons en tomaat

|beeld Nederlands Dagblad Leven
|beeld Nederlands Dagblad

Koken is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Om inspiratie op te doen verschijnen er steeds weer nieuwe kookboeken. Redacteuren van het Nederlands Dagblad gaan aan de slag in de keuken. Ze kiezen een gerecht uit een nieuw kookboek en schrijven over hun kookervaring.

Wie staat er vandaag in de keuken?Aaldert van Soest, redacteur binnenland. Welk boek heb je gekozen?Een ideaal kookboek, vermoed ik op basis van de titel: Snelle gerechten. Er staan 101 'gouden recepten' in die je volgens de auteurs binnen een mum van tijd op tafel hebt. Voor de meeste recepten staat een kooktijd van 15 tot 20 minuten. Daarnaast zijn er nog gerechten onder de kop 'snel en speciaal', die iets meer tijd kosten. Weinig tijdverspilling met dit kookboekje, zelfs de inleiding bestaat uit slechts drie alinea's. En ter geruststelling: 'Elk recept is maar liefst drie keer getest …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?