Redacteur in de keuken: ovenpasta met broccoli en spinazie

Leven

Koken is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Maar hoe brengen redacteuren van het Nederlands Dagblad het er vanaf in de keuken? In deze rubriek proberen zij een nieuw recept uit. Of het lekker is? Dat bepalen de mee-eters.

Wie staat er vandaag in de keuken?Hilbert Meijer, redacteur binnenland. Wat heb je gemaakt?Een vegetarische ovenpasta met broccoli en spinazie, gevonden in een ovenspecial van de Allerhande, en zowel uitgezocht op ingrediënten als op uiterlijk. Verder ben ik vast van plan revanche te nemen na de enigszins mislukte crème brûlé van de vorige keer. In de koelkast staat een enorme schaal zelfgemaakte tiramisu. Wie heb je uitgenodigd om mee te eten?Mijn schoonouders Jan en Ineke van Dijk, die met een bloemetje via de achterdeur de keuken binnenkomen en hun volle vertrouwen in mijn kookkun …
Dit is 11% van het artikel.

Wil je verder lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?