Redacteur in de keuken: lasagne met ricotta en broccoli

|beeld Nederlands Dagblad Leven
|beeld Nederlands Dagblad

Koken is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Om inspiratie op te doen verschijnen er steeds weer nieuwe kookboeken. Redacteuren van het Nederlands Dagblad gaan aan de slag in de keuken. Ze kiezen een gerecht uit een nieuw kookboek en schrijven over hun kookervaring.

Wie staat er vandaag in de keuken? Heleen Dekens, stagiaire. Welk boek heb je gekozen? Studentenkookboek met katerkost, examenkost en troostkost. Wat heb je gemaakt? Lasagne met ricotta en broccoli. Hoe verliep het kookproces? Het recept vond ik niet erg duidelijk. Er stond bijvoorbeeld dat ik twee potten tomatensaus nodig had. Je hebt potten van 50 gram, maar ook van 150 gram. Hoeveel had ik nodig? De makers van het recept hadden beter in termen van grammen in plaats van potten kunnen spreken. Ook stond er niet bij hoeveel tijd het koken zou kosten. Ondanks de onvo …
Dit is 16% van het artikel.

Wil je doorlezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?