Redacteur in de keuken: lamsgehaktballetjes

Reiny de Fijter. |beeld Reiny de Fijter Leven
Reiny de Fijter. |beeld Reiny de Fijter

Koken is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Hoe brengen redacteuren van het Nederlands Dagblad het er vanaf in de keuken? In deze rubriek proberen zij een nieuw recept uit. Of het lekker is? dat bepalen de mee-eters.

Wie staat er vandaag in de keuken? Reiny de Fijter, binnenlandredacteur.Wat heb je gemaakt?Drie gerechten uit het kookboek Waarom Franse vrouwen niet dik worden van Mireille Giuliano. Lamsgehaktballetjes met rozemarijn, prei met mozzarella en als toetje Griekse yoghurt met chocolade. Het gehakt en de prei heb ik gecombineerd met aardappelpuree, salade en stoofperen. Het kookboek van Giuliano is een dieetboek, maar daar merk je niet veel van. Alles is toegestaan, zelfs chocolade, zij het natuurlijk met mate. Franse vrouwen worden niet snel dik, omdat ze langzaam eten en kleine po …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?