Redacteur in de keuken: kipcurry

|beeld Nederlands Dagblad Leven
|beeld Nederlands Dagblad

Koken is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Maar hoe brengen redacteuren van het Nederlands Dagblad het er vanaf in de keuken? In deze rubriek proberen zij een nieuw recept uit. Of het lekker is? Dat bepalen de mee-eters.

Wie staat er vandaag in de keuken?Reina Wiskerke, bijlagenredacteur. Wat heb je gemaakt?Geurige kipcurry, zoals het kookboekje het noemt. De 'eenpansrecepten' komen van de BBC. Het gerecht verwijst naar de koloniale ambities van het vroegere Britse rijk. Wie heb je uitgenodigd om mee te eten?Harriët en Sari. Voor hen heb ik een wit tafellaken uit de linnenkast gehaald, gewoon om het weer eens uit te proberen. Met rode wijn en een kerriegerecht op tafel is het vragen om problemen. Het werd een mooie gelegenheid om een vlekkenmiddel uit te proberen: dat werkte na twee keer wassen. H …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?