Redacteur in de keuken: forelsalade

Leven

Koken is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Hoe brengen redacteuren van het Nederlands Dagblad het er vanaf in de keuken? In deze rubriek proberen zij nieuwe recepten uit. Of het lekker is? Dat bepalen de mee-eters.

Wie staat er vandaag in de keuken?Annemarie Eversdijk, redacteur bijlagen. Wat heb je gemaakt?Salade van forel, rode biet en sperziebonen en gegratineerde gnocchi met spinazie en geroosterde paprika. Wie heb je uitgenodigd om mee te eten? Broer Maarten Cornelisse met zijn vrouw Linda. Verder aten ook de overige gezinsleden mee. Hoe verliep het kookproces?In eerste instantie wilde ik alleen het gerecht 'gegratineerde gnocchi' maken. Omdat me dat wat karig leek, besloot ik ook de salade met forel erbij te maken. Deze stond in hetzelfde kookboek. Doordat het twee gerechten werden, …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?