Redacteur in de keuken: farfalle al Ragù met bolognesesaus

|beeld Nederlands Dagblad Leven
|beeld Nederlands Dagblad

Koken is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Om inspiratie op te doen verschijnen er steeds weer nieuwe kookboeken. Redacteuren van het Nederlands Dagblad gaan aan de slag in de keuken. Ze kiezen een gerecht uit een nieuw kookboek en delen hun kookervaring.

Wie staat er vandaag in de keuken?Rien van den Berg, bijlagenredacteur. Welk boek heb je gekozen?Twee boeken: De perfecte pastaformule van Jacob Kenedy, en het boek Twee gulzige Italianen van Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo. Het eerste boek is erg prettig, omdat de schrijver niet gaat doen alsof hij een recept lekker vindt. Bij sommige gerechten meldt hij eerlijk dat het zijn smaak niet is, 'maar als u het per se wilt maken, moet u het zo doen...'. Het tweede boek is eigenlijk nog leuker, omdat één van de schrijvers uit het noorden van Italië komt, en de ander uit het zuiden, de e …
Dit is 8% van het artikel.

Wil je doorlezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?