Redacteur in de keuken: boerenkoolbrood

|beeld Nederlands Dagblad Leven
|beeld Nederlands Dagblad

Koken is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Hoe brengen redacteuren van het Nederlands Dagblad het ervan af in de keuken? In deze rubriek proberen zij een nieuw recept uit. Of het lekker is? Dat bepalen de mee-eters.

Wie staat er vandaag in de keuken?Rien van den Berg, van de bijlagenredactie. Wat heb je gemaakt?Boerenkoolbrood. Nederland is een land van hartstochtelijke stamppottenliefhebbers. Heerlijk, inclusief de uitgebakken spekkies, de rookworst en het kuiltje met de jus. Dus elke keer als de lente aanbreekt, breekt voor velen ook de weemoed aan. Het stamppotloze halfjaar is aangebroken. Onzin natuurlijk. En gelukkig is er een boek verschenen waarvan alleen al de titel een enorme opluchting is: Stamppotten HET HELE JAAR DOOR. Yeah. De schrijver, Werner Drent, is meervoudig wereldkampioen stamp …
Dit is 13% van het artikel.

Wil je verder lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Paywall
PDF Print Stuur door

Wil je elke dag onze nieuwsbrief met gratis artikel?