Mooi wonen: Kerstdecoraties

Leven
beeld h&m home en riverdale
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Hoe richt je je woonkamer op een praktische manier in? Waar moet je op letten als je een schemerlamp koopt? Welk effect heeft een bepaalde kleur in een vertrek? In deze rubriek geeft interieurstyliste Marije Develing antwoord op uw woonvragen. Hebt u een woonvraag voor Marije? Stuur een mail naar leven@nd.nl. Hoe richt je je woonkamer op een praktische manier in? Waar moet je op letten als je een schemerlamp koopt? Welk effect heeft een bepaalde kleur in een vertrek? In deze rubriek geeft interieurstyliste Marije Develing antwoord op uw woonvragen. Hebt u een woonvraag voor Marije? Stuur een mail naar ­leven@nd.nl.

Onze kinderen zijn het huis uit. Over een paar dagen is het Kerst en ik heb dit jaar geen kerstboom in huis gehaald. Het versieren van mijn huis heb ik steeds uitgesteld, omdat ik niet zoveel ideeën heb. Weet jij nog leuke alternatieven voor de kerstboom?

Zeker deze donkere weken is het extra gezellig om het huis te versieren. Waar de één het liefst het hele huis omtovert, kiest een ander voor een paar kerstdecoraties. Het kan allemaal. Blijf vooral bij jezelf en volg je eigen stijl, het gaat immers om de gezelligheid. Wie nog geen kerstboom in huis heeft gehaald, kan nog aan de slag met mijn …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?