Met laarzen aan naar het leukste uitje van Zuid-Holland

Ook een vaartocht door het park is een van de attracties. Leven
Ook een vaartocht door het park is een van de attracties. | beeld Jannelie Bras
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
In het woud van attractieparken, dierentuinen en musea kozen ANWB-leden de leukste uitjes per provincie. Zijn ze echt zo leuk? Vandaag deel 1: Avonturenboerderij Molenwaard in Zuid-Holland. Leuk voor de kleintjes. Voor het eerste gezinsuitje trekken we de polders van Zuid-Holland in. In Groot-Ammers is anderhalf jaar geleden Avonturenboerderij Molenwaard uit de klei verrezen en het park is inmiddels in de omgeving een daverend succes.

Het eerste jaar had de thuishaven van tv-figuren Fien en Teun al meer dan honderdduizend bezoekers. Met een bups kinderen in de leeftijd van de beoogde doelgroep gingen we op onderzoek uit naar het succes van dit polderpretpark.

Het feest begint al bij de opening van het park. Iedere dag verwelkomen Fien en Teun om 10.00 uur hun vriendjes en vriendinnetjes op het voorplein. Voor de allerkleinsten zijn die reuzepoppen in roze en blauwe boerenkleding nogal overweldigend. De tweejarige Zoey laat het fotomomentje dan ook liever aan zich voorbijgaan. ‘Beetje eng’, gilt ze, als haar moeder toch pr …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?