De rijdende keuken: The Beef Chief

Simon Parrott naast zijn kraam The Beef Chief. ‘Durf dus gewoon eens te vragen of iemand weet waar het vlees vandaan komt.’ Leven
Simon Parrott naast zijn kraam The Beef Chief. ‘Durf dus gewoon eens te vragen of iemand weet waar het vlees vandaan komt.’
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Het Nederlands Dagblad bezoekt deze zomer rijdende keukens. Vandaag: The Beef Chief, van een hamburgergekke Brit.

het idee

Wat aan deze serie nog ontbrak, is de moeder aller foodtruckgerechten: het broodje hamburger. Daarmee is het net als met bier: geen braderie – of andersoortige volksoploop – kan zonder. Maar of het ook allemaal goed is, en lekker? En hoe kies je uit dat aanbod de goede burger?

De Engelse Simon Parrott, alias The Beef Chief, heeft wel wat tips. Hij woont sinds enkele jaren in Amsterdam – waar hij via zijn Nederlandse vrouw belandde – en is gefascineerd door wat ooi …
Dit is 17% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief