Zomerse saté met een frisse komkommersalade

Koken

Masterchef Estée Strooker (23) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: Gemarineerde saté met huisgemaakte pindasaus en frisse komkommersalade.

Voor velen een echte favoriet: lekkere saté! Maar helaas worden de satéstokjes met vlees ook vaak gefrituurd en wordt er een hele vette pindasaus bij gebruikt. Dat is zeker niet altijd gezond en bovendien kan het stukken lekkerder! Hier een heerlijk recept voor spiesjes die perfect zijn voor op de barbecue en heerlijk gegeten kunnen worden op een warme zomerdag! Benodigdheden: 12 satéprikkers 6 tenen knoflook 3 uien (waarvan 1 rode) 2 rode pepers 6-8 el sojasaus 2 el kerriepoeder 2 el sesamolie 6 el gembersiroop 600 g varkensfilet 200 g Katjang Pedis pindas …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?