Zeebaars uit de oven, met bloedsinaasappel, chorizo en dragon

Masterchef Estee Strooker (22) heeft haar eigen restaurant in Arnhem. |beeld Wilma Breunissen Koken
Masterchef Estee Strooker (22) heeft haar eigen restaurant in Arnhem. |beeld Wilma Breunissen

Masterchef Estee Strooker (22) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag zeebaars uit de oven, met bloedsinaasappel, chorizo en dragon.

Soms wil je gewoon eens iets anders dan vlees Maar wat dan? Een lekker stukje vis misschien Alleen: hoe maak je dat nu goed klaar? Een vraag als deze hoor ik toch regelmatig als ik mensen spreek over eten. Vis is lekker, maar toch valt het thuis vaak een beetje tegen. Dat komt, denk ik, vooral door onwetendheid over het klaarmaken van vis. Ik heb een makkelijk recept om zeker eens te proberen! Ingrediënten (4 personen): 2 zeebaarzen 1 bosje dragon 2 bloedsinaasappels* 1 citroen 1 venkel 100 g chorizoplakjes olijfolie Extra garnituren (eigen optie): …
Dit is 15% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief