Zalmburgers met tzatzikisaus

Amateurkok en journalistJan ter Harmsel houdtvan stoere, robuustegerechten. |beeld Wilma Breunissen Koken
Amateurkok en journalistJan ter Harmsel houdtvan stoere, robuustegerechten. |beeld Wilma Breunissen

Amateurkok en journalist Jan ter Harmsel houdt van stoere, robuuste gerechten. Vandaag maakt Jan zalmburgers met tzatzikisaus.

Je had er nog meer gemaakt toch?, reageert mijn vrouw op Facebook bij een foto van de zalmburgers. Zij was niet thuis terwijl ik nieuwe gerechten aan het uitproberen was. Ik had twee porties voor mezelf gemaakt en ook nog twee porties bewaard die we samen konden opeten als lunch op mijn thuiswerkdag. Vers gebakken, ook dat nog. De smaak van de zalmburgers deed de foto op Facebook eer aan, ze smaakten erg goed volgens mijn vrouw. Ook op Twitter kreeg ik (@janth) gelijk reacties op de zalmburgers. Kennelijk klinkt het goed, zon zalmburger. Het is ook een gerecht dat eenvoudig te maken is …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?