Wortel-gembersoep met gebakken garnalen en chorizo

Estée Strooker. |beeld Wilma Breunissen Koken
Estée Strooker. |beeld Wilma Breunissen

Masterchef Estée Strooker (23) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: wortel-gembersoep met gebakken garnalen en chorizo

Dit gerecht is perfect voor op vakantie. De ingrediënten zijn makkelijk in verschillende landen te verkrijgen en je hebt maar twee verschillende pannen nodig. Bovendien is een grote pan soep altijd ideaal. En vooral deze, want je kunt hem zowel koud als warm eten. Heerlijk dus op zon hete zomerdag, dan eet je hem koud als een gazpacho of juist op een druilerige regendag als een lekkere gevulde soep. Benodigdheden: Wortel-gembersoep: 1 bosje bospeentjes 1 ui 2 tenen knoflook 75 g gember 1 rode peper 75 ml witte wijn kerrie 2 bouillonblokjes Garnalen en c …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?