(W)Eten: Choco-brownie met eekhoorntjesbrood en geroosterde hazelnoten

Koken
beeld istock
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Chocolade en paddenstoelen is een niet voor de hand liggende combinatie. Toch kan het heerlijke brownies opleveren.

Op dit soort dagen, wanneer het maar nooit lijkt op te houden met regenen, verlang ik naar een hartverwarmend recept. Ja, cliché maar waar. Ik wil gewoon chocolade. Zo’n zachte, zalvige, romige, troostende, liefst ook nog warme donkerbruine overvloedige massa kilocalorieën. Kilocalorieën die ervoor zorgen dat ik onbezorgd de eerste aankondigingen van de winter kan doorkomen.

Maar vervolgens wordt het een beetje gek; het liefst combineer ik deze chocolade met de smaak van noten maar ook páddenstoelen. Beetje vreemd, maar oh zo lekker!

Choco-brownie met eekhoorntjes­brood en geroosterde haze …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?