Vruchten-notenrijst met milde kipkerrie en broccoli

Estee Strooker. |beeld Wilma Breunissen Koken
Estee Strooker. |beeld Wilma Breunissen

Masterchef Estee Strooker (22) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: vruchten-notenrijst met milde kipkerrie en broccoli.

Het recept van vandaag is echt een lekker doordeweeks recept voor het hele gezin. Iedereen is namelijk dol op kipkerrie. Een lekkere milde, lichtzoete saus die heel goed samen gaat met kippenvlees. De ingrediëntenlijst lijkt wat lang dit keer maar laat het je niet weerhouden om dit recept te maken. De meeste ingrediënten zijn namelijk droge producten en specerijen die je vaak al wel in huis hebt. Dit gerecht is echt een leuke afwisseling op de Hollandse aardappels, vlees en groente en bovendien echt niet moeilijk te maken! Benodigdheden (voor 4 personen): Kipkerrie: 1 ui …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?