Verse worst met paprika, tomaat en couscous

Jan ter Harmsel. |beeld Wilma Breunissen Koken
Jan ter Harmsel. |beeld Wilma Breunissen

Amateurkok en journalist Jan ter Harmsel houdt van stoere, robuuste gerechten. Vandaag maakt Jan een verrassend lekker ovengerecht: verse worst, met geroosterde paprika, tomaat en geserveerd met couscous.

U gaat een kleurenfestijn maken van de eettafel vandaag. Mooie rode tomaten, gele en groene paprika en groene komkommers en gele mango als bijgerechten. Veel kleuren op het bord, een mooi gerecht voor in de zomer. U moet voor dit gerecht wat snijwerk verrichten, maar veel is het niet. Als u dat vooraf doet, hoeft u terwijl het gerecht in de oven staat maar één keer op te staan om iets toe te voegen aan de ovenschaal. Lekker makkelijk toch? Voel u trouwens zo vrij om gewoon rode paprikas te gebruiken, maar dan mist u net dat feestelijke van al die kleuren. Ik heb voor deze rubriek nog ge …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?