Slagroom in de pasta alla carbonara

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Met pasta en risotto kun je volop variëren. Met weinig ingrediënten of met wat je nog in de koelkast hebt liggen, kun je vaak een prima maaltijd maken, laat Janneke Philippi zien.

‘Pasta was in mijn jeugd alleen spaghetti of macaroni. Gaargekookt, met de kookwekker exact volgens de tijd op de verpakking!’, schrijft Janneke Philippi in haar boek Pasta, risotto & gnocchi bij Janneke thuis. Philippi houdt al van pasta zolang ze het zich kan herinneren. Omdat het zo’n gemakkelijk gerecht is, ook voor drukke weekdagen, komt er in huize Philippi regelmatig een pastamaaltijd op tafel.

In haar nieuwe kookboek heeft ze haar eigen favoriete recepten gebundeld. ‘In dit boek geen pasta’s met onvervalste Italiaanse allure, maar zoals ik ze graag maak’, aldus Philippi, die food …
Dit is 14% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief