Recept: Zomerse pastasalade met gegrilde groente en sardientjes

Koken
beeld Wilma breunissen
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Masterchef Estée Strooker (25) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, ’t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag een zomerse pastasalade met gegrilde groente en sardientjes.

Ik hoop al een tijdje op de zomer dit jaar en ben vast niet de enige … Maar ik kijk er extra naar uit omdat deze salade mij het beste smaakt met een paar zonnestralen in mijn gezicht. Het is een frisse maaltijdsalade met een Italiaanse touch.

benodigdheden:

200 g penne (of andere pasta)

2 blikjes sardines op zuur

1 citroen

olijfolie

1 courgette

1 aubergine

150 g cherrytomaatjes

1 venkel

2 sinaasappels

1 bosje citroentijm

1 el honing

2 tenen knoflook

75 g rucola

100 g pecorinokaas (je kunt eventueel ook oude schapenkaas of gewone kaas gebruiken)

bereiding:

Ik gebruik voor mijn salade sar …
Dit is 15% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief