Recept: Zomerse munt-avocadosoep met groene asperges en garnaaltjesc

Koken
beeld Wilma breunissen
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Masterchef Estée Strooker (25) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, ’t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: een zomerse munt-avocadosoep met groene asperges en garnaaltjes.

Het is nog heerlijk weer, hoewel het dit weekend waarschijnlijk helemaal omslaat. Tja, dat is Nederland … Laten we proberen dat heerlijke zomerse gevoel vast te houden in onze keuken. En dat kan perfect met dit recept!

benodigdheden:

2 bosjes groene asperges

3 avocado’s

1 sinaasappel

1,5 citroen

1/2 el honing

600 ml groentebouillon

1 bosje munt

1/2 bosje dille

1 rode ui

2 tenen knoflook

150 g Hollandse garnalen

75 g rucola

6 plakken oud brood

bereiding:

Avocadosoep:

Breng een grote pan met water en een snufje zout aan de kook. Snijd de kontjes van de groene asperges af. Blancheer …
Dit is 16% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief