Recept: Zomerse kruidensalade

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Deze verfrissende salade is bijvoorbeeld lekker als bijgerecht.

benodigdheden voor 2 personen

6 aardappelen

2 ribkarbonades

2 eetlepels vloeibare margarine

1 bosje basilicum

lavas

selderij

bieslook

1 bakje daikoncress of sterkers

zakje rucola (ca. 40 gram)

75 gram spinazie

1 bosje radijs

1/3 komkommer

1 eetlepel pijnboompitten

1 eetlepel olijfolie

azijn

bereiding

Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in circa 20 minuten gaar.

Bestrooi de karbonades met peper. Bak het vlees in de hete margarine in 15 minuten gaar en bruin.

Houd de helft van de basilicum apart.

Vul de kruiden aan met rucolasla en spin …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?