Recept: Zomerse kruidensalade

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Dit zomers voorgerecht is lekker met een karbonade en aardappelpuree. Eet smakelijk!

benodigdheden (voor 2 personen)

basilicum

lavas

selderij

bieslook

1 bakje daikoncress of sterkers

zakje rucola (ca. 40 gram)

75 gram spinazie

1 bosje radijs

1/3 komkommer

1 eetlepel pesto

azijn

bereiding

Vul de kruiden aan met rucolasla en spinazie tot een royale portie groente.

Was de kruiden, de rucola en de ­spinazie.

Verwijder van de spinazie de steeltjes. Schud alles zo droog mogelijk.

Scheur grote stukken wat kleiner en knip de bieslook klein.

Maak de radijs schoon en snijd ze in plakjes.

Was het stuk komkommer en rasp het grof.

Dit is 48% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief