Recept: zalmlasagne met kappertjes en dille

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Als dat niet rijk aan smaak is: een ovenschotel in laagjes, met zalm, prei, kappertjes en dille. Afgemaakt met een bechamelsaus en Parmezaanse kaas.

benodigdheden

ca. 700 g zalmfilet, zonder vel

2 el kappertjes

handvol verse dille, fijngehakt

30 ml witte wijn

1 prei, fijngesneden, zonder groen

50 g boter

60 g bloem

500 ml melk

9 gedroogde lasagnevellen

150 g Parmezaanse kaas, geraspt

nootmuskaat

olijfolie

zout en peper

bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de zalm in een ovenschaal en verdeel er olijfolie, kappertjes, dille en witte wijn over. Bak de zalm 8 minuten in de oven en laat afkoelen. Breek de zalm in stu …
Dit is 27% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief