Recept: Zalm met couscous en sinaasappel

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Dit heerlijke gerecht met zalm zit vol goede voedingsstoffen en is snel klaar.

benodigdheden voor 2 personen

¼ groentebouillontablet met minder zout

200 gram zalmfilet

150 gram volkoren couscous

400 gram prei

1 gele paprika

1 eetlepel vloeibare margarine

1 sinaasappel

8 takjes koriander

4 eetlepels halfvolle yoghurt

peper

bereiding

Breng 250 ml water met het stukje bouillontablet aan de kook.

Snijd de zalm in repen.

Neem de bouillon van het vuur en leg de zalm erin. Laat de zalm in 8 minuten gaar worden.

Breng 200 ml water aan de kook. Giet het water over de couscous en laat het afgedekt 10 minuten wellen.

Maak de prei en de paprika …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?