Recept: Wentelteefjes met krokant spek, appel en kaneelsiroop

Koken
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Masterchef Estée Strooker (24) heeft haar eigen restaurant in Arnhem, ‘t Amusement. Ze houdt van eerlijk eten. Vandaag: rozijnenbrood wentelteefjes met krokant spek, appel en kaneelsiroop.

De maand september is begonnen. Deze maand maakt weer plaats voor lekkere, iets meer kruidige recepten. Pompoen, de eerste hazelnootjes, appels en peren. En ook speculaaskruiden zijn weer welkom op een gure, regenachtige dag.

Dit recept is heerlijk op een rustige weekenddag. Om jezelf te verwennen met een lekker ouderwets vullend ontbijt.

benodigdheden (circa vier personen):

150 g suiker

2 kanee …
Dit is 13% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief