Recept: Warme kipsalade

Koken
beeld ap / Matthew Mead
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Kip in salade is erg lekker, vooral als de kipstukjes nog warm zijn. Eet smakelijk!

benodigdheden (voor 2 personen):

400 gram sperziebonen

2 bosuitjes

50 gram waterkers

200 gram kipfilet

½ avocado

1 eetlepel olie

1-2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)

citroensap

bereiding

Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal.

Snijd de bosuitjes in ringen.

Was de waterkers onder stromend water en laat de groente goed uitlekken.

Snijd de kipfilet in smalle reepjes en bestrooi ze met peper.

Kook de sperziebonen in weinig water in 6-8 minuten net gaar.

Trek het vel van de avocado en snijd het stuk in dunne plakken.

Giet d …
Dit is 45% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief