Recept: Vissticks met rijstsalade

Koken
beeld Voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Zelf vissticks maken is helemaal niet moeilijk. In combinatie met een rijstsalade zijn ze erg lekker.

benodigdheden voor 2 personen

150 gram zilvervliesrijst

400 gram sperziebonen

1 sinaasappel

stukje gemberwortel (grootte van ½ duim)

3 eetlepels olie

peper

1 bosuitje

citroensap

200 gram tilapia- of pangasiusfilet

2 volkoren beschuiten

1 theelepel kerriepoeder

bereiding

Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Maak de sperziebonen schoon en breek ze tweemaal.

Kook de sperziebonen 10 minuten in een bodempje water. Laat de groente en de rijst afkoelen. Schil de sinaasappel dik en vang het sap op. Snijd de sinaasappel in b …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?