Recept: Visspiesen met mangomosterd

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Met deze visspiesen haal je de zomer in huis. Ook lekker voor op de barbecue. Eet smakelijk!

benodigdheden (voor 2 personen):

stukje gemberwortel (ter grootte van ½ duim)

½ eetlepel citroensap

1 eetlepel vissaus

200 gram stevige visfilet zoals koolvis, tilapia, zalm, makreel

1 mango

1 theelepel mosterd

olie

4 barbecuespiesen

bereiding

Schil het stukje gemberwortel en rasp het fijn.

Maak een marinade van het citroensap, de geraspte gember en de vissaus.

Snijd de vis in blokjes.

Meng de marinade door de vis en laat dit afgedekt in de koelkast een half uur marineren.

Schil de mango en snijd het vruchtvlees om de pit weg. Pureer het vr …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?