Recept: Vissoep met rouille

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Een lekkere vissoep met een twist.

benodigdheden voor 2 personen

1 volkoren boterham

1 eetlepel tomatenketchup

2 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook

½ rode peper

½ kleine rode paprika

1 ui

100 gram wortelen

200 gram broccoli

100 gram doperwten (diepvries of vers)

½ blik tomatenblokjes zonder zout

250 gram visfilet (bijv. koolvis)

½ bruin stokbrood

bereiding

Snijd de korst van het brood en snijd het brood in stukjes.

Week het brood in 1 eetlepel water, de tomatenketchup en 1 eetlepel olijfolie.

Pel de knoflook.

Verwijder van de peper de pitjes.

Snijd het stuk paprika in stukjes.

Pur …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?