Recept: Venkelsalade met geitenkaas

Koken
beeld voedingscentrum
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Salade met venkel van de grill en geitenkaas. Een heerlijke combinatie voor een zomerse dag.

benodigdheden voor 2 personen

1-2 venkelknollen

citroensap

1 eetlepel olijfolie

dille (vers of diepvries)

peper

6 aardappelen

200 gram kippendijfilet

2 eetlepels vloeibare margarine

schaaltje veldsla, rucola, waterkers of andere sla

50 gram verse geitenkaas

bereiding

Was de venkel en snijd de stelen met groen en de onderste schijf eraf. Schaaf de venkel in heel dunne plakken.

Verwarm een grillpan en gril de venkel zacht en lichtbruin.

Meng er wat citroensap, de olijfolie, dille en peper door. Laat de venkel afkoelen.

Schil de aardappelen en kook ze in een …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?