Recept: Venkelrisotto met zalmvlokken

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Zelf venkelrisotto met zalmvlokken maken kan met onderstaand recept. Het komt uit het boek

benodigdheden (voor 4 personen):

1 liter visbouillon

½ citroen, in plakjes

4 zalmfilets

400 gram venkel met groen

75 gram roomboter

2 sjalotten, fijngesnipperd

300 gram risotto

150 ml droge witte wijn

1 liter warme groentebouillon

bereiding

Breng de visbouillon met de plakjes citroen aan de kook. Neem de pan van het vuur. Voeg de zalmfilets toe en leg een deksel op de pan. Gaar de zalmfilets van het vuur 15 minuten in de warme bouillon.

Maak intussen de venkel scho …
Dit is 28% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief