Recept: Tonijntosti met sambal en atjar

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie

Zin in een zomerse fris-pittige vissandwich? Maak deze tonijntosti met sambal en zelfgemaakte atjar.

benodigdheden (4 pers)

300 ml wittewijnazijn

4 el suiker

1 komkommer, in lange plakken, zaadlijsten verwijderd

1 ui, in dunne ringen

2 blikjes skipjacktonijn in olijfolie van 160 g, uitgelekt

4 bosuien

1 rode ui, gesnipperd

4 tl sambal oelek

handvol verse koriander, fijngehakt

8 witte boterhammen

200 g cheddar, geraspt

1 el olijfolie

olie of boter, om te bakken

zout

alternatieve vissoort: albacore tonijn

bereiding

Verwarm in een steelpan de wittewijnazijn met de suiker en roer goed to …
Dit is 30% van het artikel.

Meer lezen?

24 uur nd.nl voor maar € 2,-

Of lees via
Paywall
PDF Print Stuur door

Dagelijkse nieuwsbrief