Recept: Tongfilet met sinaasappel

Koken
beeld uit besproken boek
Bekijk dit artikel in de Digitale Editie
Het klinkt chic, dit gerecht. Dat is leuk, maar nog leuker is dat iedereen het kan maken. Als je dít kunt laten mislukken, dan weet ik het ook niet meer.

benodigdheden voor 2 personen

300-350 g tongfilet (of vraag de visboer om een ander lekker stukje witvis)

2 perssinaasappels, sap

2 citroenen, sap

1 pluk verse bladpeterselie, fijngehakt

zeezout en grove peper

extra

oven

ovenschaal

aluminiumfolie

bereiding

Verwarm de oven voor tot 160 °C. Leg de tongfilets in de ovenschaal en giet het sap van de citroenen en sinaasappels eroverheen.

Bestrooi met zout en peper.

Bedek de schaal met aluminiumfolie (zorg ervoor dat het folie de vis niet raakt …
PDF Print Stuur door

Elke dag onze nieuwsbrief?